Cookie- og privatlivspolitik

 

 

Mtool.dk
Når du besøger Mtool.dk, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (
se vejledning) og undlade videre brug af mtool.dk. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies

Mtool.dk anvender cookies, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tablet med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at Mtool.dk ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Mtool.dk indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte følgende:

 

Nødvendige cookies

De nødvendige cookies sørger for at mtool.dk kan levere de ydelser du efterspørger. Disse cookies sættes af mtool.dk og bruges fx til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden. Denne type af cookies slettes automatisk, når du lukker din browser.

 

Funktionalitets- og præferencecookies

Funktionalitets- og præferencecookies bruges til at huske dine valg på mtool.dk, såsom sprog og gøre navigationen nemmere. Disse cookies sættes af mtool.dk og deres formål er at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden. De gemmes på din computer og udløber på en given dato/tidsinterval.

 

Analyse cookies

 

Google Analytics cookies bruges til indsamling af besøgsstatistik. Disse cookies indsamler informationer om din brug af mtool.dk, herunder din IP-adresse.

 

Markedsføring cookies

 

 

LinkedIn: Vi anvender LinkedIn, for bedre at kunne målrette relevant information til besøgende, der har en LinkedIn profil.

Facebook: Vi bruger Facebook pixel, for bedre at kunne målrette relevant information til besøgende, der har en Facebook profil.

 

Nyhedsmail

Vi bruger Microsoft CRM til udsendelse af nyhedsmails. 

Du kan altid opsige din nyhedsmail ved at afmelde via link nederst i nyhedsmailen. Herefter vil vi slette dine oplysninger inden for 14 dage. Vi har en databehandleraftale med Microsoft, der sikrer at dine data bliver opbevaret i forhold til GDPR. 

 

 

Personoplysninger

 

 

Generelt
Personoplysninger er den information, der kan henføres til dig. Når du bruger mtool.dk indsamler og behandler vi disse informationer. Det sker fx. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsmail, deltager i konkurrencer og undersøgelser, forespørgsler dig eller øvrig brug af services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, mobil eller tablet, dit IP-nummer, geografisk placering, samt siderne du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, mail og virksomhed. Det vil typisk være i forbindelse med forespørgsler eller support.

 

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, fx til nyhedsmail. Desuden anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af mtool.dk, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til bedre målrettet annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse i henhold til GDPR.

 

Indsigt og rettelser
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis oplysningerne om dig er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til
service@mtool.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet.

 

 

Udgiver
Mtool.dk ejes af:

 

Toolpack Solutions                       Msec a/s
Herstedvang 8                              Generatorvej 6B
2620 Albertslund                          2860 Søborg

Mtool.dk publiceres af:

 

Mtool
Njalsgade 76
2300 København S.

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Google+ Icon
  • Black YouTube Icon

CVR 38444239 - service@mtool.dk

© 2019 - Mtool - Njalsgade 76 - 2300 København S