"Fik vi nu opsagt den aftale i tide?"

Undgå unødige omkostninger og få overblikket

 

Styr på kontrakter og forpligtelser

 

Hvilke kontrakter har vi? Hvad er vi forpligtet til økonomisk? Hvornår kan vi komme ud af aftalen?


Det er typiske spørgsmål, som kan være svære at svare på, uden at skulle løbe bogføring og bilagsmapper igennem manuelt.


Strukturér kontrakter og aftaler ét sted og få nem adgang til opslag og analyse af dine data.


Få analyse og overblik over dine kontrakt omkostninger, så du kan træffe oplyste beslutninger, og få optimal udnyttelse af de aftaler der er indgået.​

Budgetoverblik med Mtool
Få økonomisk indsigt i kontrakterne
Opsig din kontrakt i tide og
undgå unødige omkostninger

Velforberedt til ethvert møde

Hvem har vi indgået kontrakter med? Hvordan påvirker det vores samarbejdspartnere?


Alle kontraktansvarlige kender til vigtigheden af at have overblik over sine forpligtelser i god tid, så man har styr på detaljerne inden et møde med fx leverandører eller samarbejdspartnere.


Vi mener, at alle bør kunne tilgå og følge relevante kontraktdata, og være forberedt til møder såvel som uformelle dialoger i hverdagen.

Rapportering med real-time data

Hvorfor vente på at andre skal levere data til dine rapporter? 

Kontrakt informationer indtastes ét centralt sted og bliver således et fælles opslagsværk for alle i virksomheden. 

Du bestemmer hvornår og hvor tit dine data skal opdateres, så det passer med dine behov.

Ensartet og fælles beslutningsgrundlag

Hvorfor har vi forskellige tal? 

Det har vi vist alle prøvet – når ikke processer er optimeret og datagrundlaget er struktureret 100%. Heraf opstår en masse spørgsmål om opgørelsen af tallene, vi skal træffe beslutninger på. 

 

Det skaber tillid og troværdighed i organisationen at kontrakt informationer, omkostninger er ensartet og noget vi kan have en dialog omkring i fællesskab. 

Arbejd i velkendt miljø og teknologier

Det er svært... nærmest umuligt at finde en organisation der ikke anvender Microsoft Excel 

eller Microsoft Power BI.

 

Vi er teknologipartner med Microsoft. Løsningen er derfor en naturlig del af de værktøjer, som du arbejder i og er fortrolig med i forvejen. 

Det minimerer uddannelsesomkostninger i opstartsprocessen, da alle er på hjemmebane fra start. Det betyder en bedre udnyttelse af de investeringer, der er foretaget i infrastruktur og dermed en øget ROI på denne. ​

Skab et stabilt arbejdsflow

 

For at øge konkurrenceevnen og sikre at kontraktansvarlige kan træffe beslutninger og navigere i en travl hverdag bør dagens agenda være at stille den rette information til rådighed for de rette personer på det rette tidspunkt.

 

Det er ret irriterende at vente på andre for selv at kunne komme videre i arbejdet. Det er dog endnu værre selv at være flaskehalsen, som alle hiver i.

Vi har erfaringen med at afhjælpe disse daglige stopklodser og vi hjælper dig gerne med at skabe en data drevet organisation. 

Vi har siddet på din side af bordet

Hvis du er på udkig efter en samarbejdspartner der ved hvordan styring af kontrakter og aftaler foregår i hverdagen, så er du det rette sted. 


​Vores medarbejdere har stor erfaring med aftalestyring og rådgivning . Det betyder, at vi forstår dine behov og har tidligere erfaring med situationer som den du står i.


​Du får også sikkerhed for at vi taler samme fagsprog. Det ved vi øger sandsynligheden for et godt udgangspunkt og fremtidigt samarbejde.

Hurtigt i gang og hurtigt i mål

For os er det vigtigt at det skal være nemt og hurtigt at komme i gang med vores løsninger. Vi ved godt at vores største konkurrent er dine egne Excel modeller, som du er tryg ved.

 

Vi hjælper dig med at få de første kontrakter på plads og guider dig i brugen af vores standard rapport pakke i Microsoft Power BI

 

Hurtigt i gang og hurtigt i mål.

Nysgerrig på hvordan du kan få
styr på tid, penge og ansvar? 
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Google+ Icon
  • Black YouTube Icon

CVR 38444239 - service@mtool.dk

© 2019 - Mtool - Njalsgade 76 - 2300 København S